Bart Nachtegeller

Bart Nachtegeller

In 2001 begon ik mijn basisopleiding tot Marinier der 1e klasse bij Het Korps Mariniers in Rotterdam. Al snel was bekend dat het bij het Korps Mariniers draait om kameraadschap, vertrouwen, doorzettingsvermogen en veel, heel veel sporten!! Na verschillende taken binnen het Korps zoals parachutist, duiker, en berg- en winterspecialist, ben ik in 2005 op uitzending geweest naar Afghanistan. Daar was ik onderdeel van een team dat de vrede en veiligheid van de Afghaanse bevolking moest waarborgen. Niet alleen het lopen van patrouilles met 30-40kg bepakking, maar vooral ook de constante staat van paraatheid maakten het zowel mentaal als fysiek uitdagend. Daarom was je naast de patrouilles dagelijks bezig met hardlopen, optrekken, opdrukken en core oefeningen om zo fit mogelijk te blijven.

Na 15 jaar trouwe dienst ben ik mij gaan richten op de sportwereld. Zo begon ik met de Fitnesstrainer opleiding van Fitvak en daarna volgde nog meer: Bootcampinstructeur bij AALO, Top Trainer bij Overload en Functioneel Coach bij Chivo.

Zelf heb ik hobby’s zoals alpinisme (bergwandelen), klimmen en survival running. Met mijn ervaring, kennis en eindeloze energie probeer ik ook klanten te enthousiasmeren om niet alleen zo fit mogelijk te worden, maar vooral ook om zo veel mogelijk plezier uit het sporten te halen!

Menu