Virtuoos voedingssupplementen partner van great

“Great ziet in Virtuoos een ideale partij om onze gezondheid- en trainingsprogramma’s naar een nog hoger niveau kunnen tillen, aldus Tim Theeuwsen. In de wereld van de supplementen zie je gigantische kwaliteitsverschillen. Met diverse specialisten, waaronder onze voedingsdeskundige (Benjamin de Wit), hebben wij meerdere A-merken beoordeeld en zijn uiteindelijk uitgekomen bij Virtuoos. Dit merk is met name gespecialiseerd in micronutriënten voor (top)sporters. Ruim 65% van de Nederlandse topsporters werken met de kwaliteitsproducten van Virtuoos, waaronder alle grote namen. Topsporters willen het beste, dat willen wij ook voor onze klanten.”

Virtuoos voedingssupplementen zijn ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende sportartsen, sportvoedingsdeskundigen, diëtisten en personal trainers. Door deze co-creatie kan Virtuoos zich sterk onderscheiden. De voedingssupplementen worden van A tot Z ‘in house’ ontwikkeld en geproduceerd. Dit gebeurt in een clean room. Zelfs het inpakken van de supplementen gebeurd in een farmaceutische infrastructuur, wat uniek is in Nederland.

“Het eindresultaat zijn voedingssupplementen die aantoonbaar toegevoegde waarde hebben en aansluiten bij de continue veranderende behoeftes, wensen en leefstijlen van sporters, aldus Telemachos Ravensbergen (eigenaar Virtuoos). Behalve voor topsporters zijn onze producten geschikt voor iedereen met een focus op: gezondheid, gewichtsbeheersing, beweging, herstel en prestatieverbetering. De voedingssupplementen bieden ondersteuning aan een gezonde – en actieve levensstijl.”

Menu